Mina sponsorer stödjer mig med de absolut bästa produkterna på marknaden och erbjuder service som både prylarna och kroppen behöver för att träna hårt och mycket.

Vill du synas här? Jag söker fler sponsorer i min satsning och allt som kan hjälpa mig blir jag glad av!
Tveka inte att kontata mig: emma_graaf@hotmail.com

Argon18

Argon 18

Jag cyklar på en tempocykel av modell Argon E119 och linjecykel Argon Nitrogen, en av de bästa och snabbaste cyklarna på marknaden!

www.argon18bike.com

Saucony

Saucony

Jag tävlar och tränar alltid i mina skor från Saucony. Favoriten, som jag också tävlar i, heter Saucony Kinvara.

www.saucony.eu

AES Norhyttan

AES Norhyttan

Anders Ers i Norhyttan har beslutat att även 2016 hjälpa och stödja mig i min satsning. AES tillhandahåller diverse tjänster inom skogsbruk.

Umara

Umara Sports, energi och kosttillskott för elitidrottare, förser mig med den bästa och godaste sportdrycken och energin på marknaden!  Så att jag kan prestera på topp, alltid. Kolla även in Umaras nördiga och eminenta podd: Prestera Mera.

https://umarasports.com/

Access Rehab

Access Rehab

Håller kroppen i topp med specialister inom naprapati, sjukgymnastik och idrottsmassage på Access Rehab.

www.accessrehab.se

GoldLife - Webbyrå WordPress Stockholm

GoldLife

GoldLife bygger och uppdaterar min fina hemsida. Allt om GoldLife och hur du kan få en lika fin hemsida finns på:

www.goldlife.se

Wattbike

Wattbike

Wattbike förser mig med träningscyklar och teknik för att kunna få den mest exakta och konsekventa feed-backen på mina träningsresultat och utvecklingen till att bli en bättre cyklist.

www.wattbike.com

Specialized Bicycle Components

Specialized, is a United States-based company that designs, manufactures and markets bicycles, bicycle components and related products under the brand name ”Specialized”. Jag kör med hjälmar och skor från Specialized Nordics, de bästa produkterna som finns på marknaden!

www.specialized.com

Head

HEAD Swimming

Head har allt för simning, både badkläder, våtdräkter, accessoarer och dräkter för Swimrun och det kommer bli spännande att testa deras produkter på alla tävlingar 2016-Det kommer gå snabbt!

www.head.com

Power Woman

Power Woman

Power Woman is fashion for workout and exercises – exclusively designed for women to enhance their capabilities, form and power. Face it. Do it. Be it. To us, the sky is no limit, it´s just a direction.

www.powerwoman.com

Verge Sport

Verge Sport

Tävlingskläder och cykelkläder kommer Verge Sport Sverige att ordna till mig och hela teamet i Cykelcity. Kläderna har hög kvalitet, bra passform och bra priser.

www.vergesport.com